ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΒΑΞ

Το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΒΑΞ , του Θωμόπουλου Νικόλαου , παρέχει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες για φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Απόφοιτος του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ του τμήματος λογιστικής με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών τελείωσε τις σπουδές του το 2005. Εργάστηκε σε μηχανογραφημένα λογιστήρια μεγάλων εταιρειών, σε μία από τις τρείς μεγαλύτερες αλευρομηχανίες της Ελλάδας και στην συνέχεια σε ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της άθλησης. Παράλληλα  με την εργασία του παρακολούθησε  πλήθος ενημερωτικά σεμινάρια και ημερίδες πάνω σε θέματα εργατικών & φορολογικών θεμάτων.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΒΑΞ δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες πελάτες μας για πολλά χρόνια, βοηθώντας τους να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε απλό φορολογούμενο που χρειάζεται τη συνδρομή μας. Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και υποσχόμαστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας.